MenuMenu
Kunstroute Soest

Peter van Oostzanen

Terug naar overzicht

Rijke fantasie

Peter van Oostzanen is onderhand een oude bekende op de Kunstroute en in Soest in het algemeen, waar hij actief is op het terrein van kunst en cultuur. Zijn activiteiten waren ook aanleiding om te worden genomineerd voor de Cultuurprijs 2017. Momenteel werkt hij o.a. aan een opdracht voor de gemeente Soest die in loop van dit jaar geplaatst gaat worden in het gemeentehuis.
Met zijn opvallende magisch realistische stijl trekt hij altijd veel bezoekers die benieuwd zijn wat er nu weer  te zien is. Peter schildert met de techniek van de oude meesters,  dus op een klassieke manier. Gecombineerd met zijn rijke fantasie geef dit zijn schilderijen zijn eigen, herkenbare stijl met een hedendaagse uitstraling. Een voorbeeld hiervan is zijn serie Grassscapes”: schilderijen met een landschap waar gras een prominente rol in heeft. Deze serie en meer is te zien is op de Kunstroute.

Peter is verbonden aan Atelier Kunstkeuken – realistisch fijnschilderen; Atelier Kunstkeuken verhuist per 1 augustus 2017 - raadpleeg hiervoor de website.

vanoostzanen@gmail.com

www.petervanoostzanen.nl

www.atelier-kunstkeuken.nl

Wiardi Beckmanstraat 144 (routebeschrijving)
3762 JG Soest

info@vanoostzanen.com
www.vanoostzanen.com


Gekoppelde kunstenaar(s)


Sponsoren


facebook Twitter