MenuMenu
Kunstroute Soest

IDEA Kunstencentrum

Terug naar overzicht

Kunstencentrum Idea

In KunstenCentrum Idea kun je aan de slag met kunst in dans, toneel, circus, beeldend vormen en digitale media. Je ontwikkelt je talent, verlegt je grenzen, ontdekt je creatieve kracht en je geniet! Peuters, kleuters, kinderen, jongeren en volwassenen blijven zichzelf steeds weer verrassen met de professionele kunstdocenten in de inspirerende cursussen van KunstenCentrum Idea. Het complete aanbod vind je op www.ideacultuur.nl.

Kunstencentrum Idea laat kinderen, jongeren en volwassenen genieten van cursussen in vele kunstdisciplines en gaat daarnaast actief Soest en Soesterberg in om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met kunst en cultuur. Bij het Kunstencentrum kun je allerlei cursussen volgen: van dreumesdans tot breakdance, van creatief schrijven tot You Tube Expert en van circus tot yoga. Kortom, voor iedereen is er bij Idea iets te halen!  Daarnaast organiseert Kunstencentrum Idea cultuureducatieve projecten voor scholen en de buitenschoolse opvang, naschoolse activiteiten en projecten in wijken. En zijn we te vinden op festivals als de Kunstroute, Cultuurfestival en de Gildefeesten.

* Kinderen tussen 6-12 jaar kunnen zich tijdens de Kunstroute bij beeldend docente en kunstenares Dorette Giling uitleven en hun eigen mini-tuintje maken en cursisten van verschillende kunst disciplines exposeren hun werk.

cursus@ideacultuur.nl
www.ideacultuur.nl


Gekoppeld aan bedrijf/locatie

Cultuurtechniek H.G. van Dorresteijn
Specialist in groen, grond en...
Lees verder

Sponsoren


facebook Twitter