MenuMenu
Kunstroute Soest

Alexander Sanchez

Terug naar overzicht

Een emotie oproepen

Alexander Sanchez kocht vijftien jaar geleden zijn eerste spiegelreflexcamera. Het ging destijds om een camera met filmrolletjes en later stapte hij over op digitale fotografie. Een aantal jaren geleden was hij toe aan meer verdieping en volgde hij een fotografiecursus in Amersfoort. Sanchez kreeg hierdoor de smaak te pakken en besloot een opleiding aan de Fotoacademie in Amsterdam te doen.

In combinatie met zijn werk als consultant in de ICT-branche, is het een druk bestaan. Sanchez is tweedejaars student en verdiept zich nu weer in analoge fotografie met een camera uit 1975, het ontwikkelen en afdrukken van zwartwitfilms. Zodra Sanchez klaar is met zijn fotografiestudie, wil hij zijn bedrijf Pictorista uitbreiden.

Een foto is volgens Sanchez goed als hij iets heeft wat de toeschouwer vasthoudt. Sanchez: “Een goede foto moet een emotie oproepen.” Bij de portretten die Sanchez graag maakt, geldt dit ook. “Het karakter kun je er niet mee vangen, maar je ziet aan de foto wel dat er contact is tussen de geportretteerde en de fotograaf. Ik denk dat dat de crux is waar je naar op zoek bent.”

www.facebook.com/Pictorista

alexander@pictorista.com
http://pictorista.com


Gekoppeld aan bedrijf/locatie

Spaanse School Pluma Verde
De Spaanse school in Soest waar kwaliteit, persoonlijke aandacht en plezier voorop...
Lees verder

Sponsoren


facebook Twitter